Mukulasellerin tuotannosta on vasta parin vuoden kokemus, mutta tuotantomenetelmien kehittäminen on hyvässä vauhdissa ja kokemukset ovat lupaavia. Mukulaselleri on pitkän kasvukauden kasvi ja korjataan myöhään syksyllä. Pitkän kasvukauden vuoksi on erittäin tärkeää että missään vaiheessa kasvukautta ei kasvin kasvu pysähdy paikoilleen. Eli kasvin ravinteen ja veden saanti on turvattava keleistä riippumatta.

Mukulaselleri istutetaan taimesta. Hallanarkuuden vuoksi, vaikka pitkän kasvukauden kasvista onkin kyse, ei kuitenkaan ole yöhallan vuoksi mahdollista istuttaa taimia kovinkaan aikaisessa vaiheessa keväällä. Taimien istutus on hidasta työtä ja sellerikasvuston perustaminen onkin tilan kasveista ylivoimaisesti työllistävin. Lisäksi taimien juurtuminen ja hyvä alku edellyttävät lähes välitöntä kastelua ja sen vuoksi istutuspäivä työllistää vähintään 5 henkilöä koko päiväksi jotta saadaan taimet maahan ja kastelu päälle päivän päätteeksi. Istuttamisen yhteydessä sijoitetaan lannoitetta aivan taimirivin viereen johon juuret pääsevät nopeasti käsiksi. Kasteluun on käytössä NaanDanJain pikkusadettimia jotka asetellaan 12 metrin välein. Pikkusadettimet antavat hellävaraisen kastelun.

Ennen istutusta on pelto muokattu niin sanotulla penkkijyrsimellä, joka samalla ajokerralla muokkaa maan ja muotoilee maahan noin 15 senttiä korkeita 150 sentin levyisiä penkkejä. Jokaiseen penkkiin istutetaan kolme riviä sellerintaimia.

Pari viikkoa istutuksen jälkeen kasvit ovat juurtuneet hyvin ja ovat riittävän vahvoja rikkakasvien torjuntaan. Mukulasellerin rikkatorjunta tehdään enintään kahdella käsittelyllä ja jäljelle jääneet rikat torjutaan mekaanisesti. Mukulaselleri porkkanan sukulaiskasvina altistuu myös porkkanakärpäsen toukkien tuholle. Porkkanakärpäsen lentoa seurataan tuholaispyydyksin ja torjuntakynnyksen ylittyessä kärpäset ruiskutetaan kasvustosta. Laajan viljelykierron ja harvaan istutetun kasvuston ansiosta tautiaineiden käyttöä ei ole tarvinnut harkita.

Sadonkorjuu aloitetaan viimeistään lokakuun puolivälissä. Lehdet murskataan ja mukulasellerit poimitaan koneellisesti. Tilalla tuotteet laatikoidaan kuutiometrin kokoisiin laatikoihin ja nostetaan varastoon jossa tuotteiden lämpötila lasketaan koneellisesti lähelle 0 astetta jossa pidetään kunnes kauppakunnostetaan.

Kauppakunnostuksen yhteydessä mukulasellerit ajetaan ensin puhdistuslinjaston läpi jossa multa ja hiusjuuret irrotetaan. Tämän jälkeen tuotteet toimitetaan joko Vihannes-Laitilaan tai Juuresvakkaan jatkokäsiteltäväksi. Juuresvakassa pestään, trimmataan ja pakataan kuluttajapakkauksia. Vihannes-Laitilan tiloissa niin ikään pestään tuotteet, mutta kuluttajapakkaamisen sijaan sellerit menevät jatkojalostukseen catering puolelle.